Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det vanliga


broder Sol

Du ser i mitt ansikte dig själv
bränd och sotbrun
Men dig kallar man \"livet\"
Du tvingar
skadar
själ och luras
Man borde -kvickt!- bygga en solbur
till dig
Där du kan sitta hela sommaren
och klappa katterna.




Fri vers av Rieke
Läst 495 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-24 18:26



Bookmark and Share


  Elin Katten Lo VIP
Haha, jag gillar denna. Får mig att skratta!

Tack!

E
2008-06-24

    Rieke
Äh, ni förstår ju ingenting.
Ni lyssnar inte.
Kan ni då inte läsa?!?
(Emellertid:Tack Anna)
2007-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Rieke