Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sällsam skymf, för den som är bra på matematik.


solkarta

Det kom en sol
men den gick aldrig
och då var det inget kul med solglasögon längre.

- Men där! Ett tak!
( Och två flak starköl)

Jag längtar hem till Ecuador.




Fri vers av Rieke
Läst 406 gånger
Publicerad 2007-04-24 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rieke