Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett kärt hål i fickan.

Andas ut.
Så din luft kan fylla mig.
För jag vet
att trots att fläckarna
försvann med tvål och vatten
så finns spåren kvar
som tuggumi i håret
inuti dig.

Under blåprickig himmel
bedrogs du.
Med tårfyllda ögon
sveks du.

Jag vet att du
är lika tom som min plånbok.
Du kan ändå dricka mitt gift.
Det har något som
sedelbunder aldrig får.

tröst.




Fri vers av verkligen
Läst 424 gånger
Publicerad 2006-09-09 09:37



Bookmark and Share


  Paraply
Vanudå? :S

Underbarast, enligt mig.
2006-09-22

    Camillaa
ändrat uppfattning helt
inte min stil
2006-09-12

  Paraply
Bland det bästa du skrivit!
Vet inte hur jag klarade mig utan dina dikter förut.. men nu har det blivigt beroendeframkallande..

antar att jag var "en liten flicka" då.. ;P

/p.
2006-09-10

    Camillaa
så underbaart vacker
otroligt hur bra du skriver
/ C *
2006-09-09
  > Nästa text
< Föregående

verkligen
verkligen