Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är min upplevelse utav årstider..Hösten är egentligen dekadens, men ack så underbar


Ontskönt!

Den ger mig ett lugn denna tid
som allt tas enkelt & ger inre frid
klar luft & naturen får paus
luta sig tillbaks & slippa allt kaos

Löven faller ljudlöst ner
Som om jorden suckar & ler
Solen ligger lågt, strålar kargt
Som om sommaren tittar argt

Ströva planlöst omkring
Ta in & betrakta dessa ting
Är nått jag alltid gjort & gör
Som om träden viskar & jag detta hör




Fri vers av HumanistTobbe
Läst 338 gånger
Publicerad 2006-09-10 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HumanistTobbe