Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att ignorera gammal skit & staka ut ny sund väg


kasta, se framåt

Kastar nycklen till ondskans dörr
vill inte lyssna mer på ert gnäll
kastar den så långt jag kan
Må den hamna djupt & gömd

Ingen ska hitta den igen
på detta djup har inget sökt
låt det så vara
havet ger & den tar, låt den ta

vill stampa ner foten & ge mig hän
inte grubbla om eller hur
bara se rakt & inte tveka
ha en sund stig

om jag bara går & inte vänder
trotts snubbel & sånt som händer
viljan sägs förflytta berg
jag gör grus av den




Fri vers av HumanistTobbe
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-09-14 00:42



Bookmark and Share


  Neal
Bra dikt !
2006-09-14
  > Nästa text
< Föregående

HumanistTobbe