Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om att jag anses vara en socialt begåvad man som har lätt för empati & förståelse...kul ibland, men smärtsammt att alltid vara åskådare till andras lycka.


Känslomagert!

Känslor är min svaga punkt.
Dom förstör mer än dom ger lycka.
Trotts det vill jag ha gåvan kvar att känna.
Men även en knapp att stänga av med ibland.

När man får en underbar känsla av att le.
Men inte när ångesten gör allt otäckt.
När jag ser naturen & dess under.
Men inte när jag tvingas inse min svält.

Mager utav social kontakt el en hand.
Men tjock på dessa malande känslor.
Duktig på att ge vad det jag själv saknar.
Som att håna sig själv för en stund.




Fri vers av HumanistTobbe
Läst 280 gånger
Publicerad 2006-10-15 11:04



Bookmark and Share


    Roger Magnusson
Stäng inte av. Andvänd dom för att övervinna det dåliga. Det går.
2006-10-17

    Camillaa
speciell, men bra skriven !
/ C *1
2006-10-15
  > Nästa text
< Föregående

HumanistTobbe