Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om att för sig själv lägga korten på bordet...inte försköna nått man vet..


Ärlig för sig själv!

Att riva muren & till sig själv vara ärlig
Är nyttigt för själen & stunden blir härlig
Man lägger sig platt & blottar sinnet
Att ha det jobbigt har man nära i minnet

När man vågar se saker som dom är
Blir man av sanning ledsen & det tär
Men inget annat sätt lär oss mer
Än detta som oss vishet ger

Har man blivit vän med sitt egna liv
Så lättar allt, man har tagit ett stort kliv
Det är först när man dessa steg gått
Som man ser allt klart & har förstått




Fri vers av HumanistTobbe
Läst 279 gånger
Publicerad 2006-09-15 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HumanistTobbe