Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att det lönar sig att vara envis & seg..med jämna mellanrum har man kul.


Ge inte upp!

Livet sägs en mening ha
Att leva man inte för givet kan ta
Avsluta kapitel med bravur
Brukar kallas lycka & ha tur

Gyllene medelväg väljer en del
Jag tar snårig stig & väljer ibland fel
Hittar på nått sätt ändå rätt
Vishet kallas sånt som ej är lätt

Envishet, tålamod & tro
Över mörka vatten bygga bro
Frågor börjar finna sina svar
Kärleken är det största vi har




Fri vers av HumanistTobbe
Läst 348 gånger
Publicerad 2006-09-10 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HumanistTobbe