Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ähhh..jag hatar att vara ensam, vi är & kommer förbli sociala..inte så lätt att försöka bortse ifrån


Letar mening med allt

Fastnat i turbulent olycksvind
Den ger mig fler frågor än svar
varför saknar jag kärlek så mycket?
När tiden borde lärt mig tiga

Är jag envis eller dum
Som hoppas på lyckan?
Borde jag söka frid hos annat?
Som bättre förstår min välvilja

För snäll, trevlig & bra
Lobotomi ser jag som frälsning
Det eller burken här bredvid
Hur som helst, jag saknar & vill ha frid!




Fri vers av HumanistTobbe
Läst 250 gånger
Publicerad 2006-10-19 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HumanistTobbe