Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstnären


Spontant tidsfördriv, kliniskt irriterad
Jag driver runt och funderar
Andra graderar

Skapandets glädje, långt från behag
Söker mitt jag
Arrestera det som blir fel
Låt mig få spel

Skrika, leva, skära, se
bara jag för stunden får skratta
förätta en dagbok, visa personlighet
visa dold förtret
visa min egenhet
teckna i ensamhet




Fri vers av Ake
Läst 270 gånger
Publicerad 2006-09-10 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ake
Ake