Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här var tänkt som en reklamramsa som jag försökte sälja till det företag som tillverkar och säljer KRAFFT djurfoder. Jag tänkte att den skulle kunna fungera i en annons med en bild av hästar som leds in från hagarna till kvällsfodringen i stallet. Jag


Lovsång till Krafftfodret

Slå med hovarna i marken och busa med varann.
Nu ska vi ha kvällsmat så gör allt väsen som ni kan.
Fram och tillbaks går hinknissen, med hinkar så kavat.
Stå vid grinden lugnt och fint. Han vill också ha sin mat.

Gå på led till era boxar. Sparka så dörrarna skramlar
Gnägga, muttra, gör er hörda, så borstar och seldon ramlar.
Använd väggen som trumma. Spela på boxgallret kam.
Gör ett bestialiskt oljud. Nu ska kvällsmaten fram!




Fri vers av HG
Läst 548 gånger
Publicerad 2006-09-10 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HG
HG