Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bittra höstkvällar



Välsignad vare den salige
Dock utan tillhygge
Välsignad vare barnet
Dock utan försäkring
Välsignad vare modern
Dock utan läkta sår
Välsignad vare fadern
Ej inräknat: alkohol





Övriga genrer av Kajsa_Varg
Läst 353 gånger
Publicerad 2004-11-14 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa_Varg
Kajsa_Varg