Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lögn

En lögn bildar bara fler
och fler
och fler
Tillslut har man traslat in sig i det här nystanet av lögner,
Vad gör man då?




Övriga genrer av Klick_
Läst 308 gånger
Publicerad 2006-09-10 15:54



Bookmark and Share


  Emilia Berg
Jag tycker att du skriver bra.
2006-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Klick_