Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick höra ett visdomsord i bokhandeln idag


En mor


En mor kan torka dina tårar i telefon




Övriga genrer av eva m h
Läst 643 gånger
Publicerad 2006-12-29 21:06



Bookmark and Share


  stella
Även från himlen?
2007-02-21

  Eline.P
Apropå mödrar - ja så är det, har varit och kommer alltid att vara.
Få ord med så mycket innehåll.
2007-02-14

  eatinginside
Hahahahaha. Jävligt bra! Synd bara att den inte passar in på alla...
2007-01-25

    Klick_
Gud så bra!
Så kort men ändå så starka känsklor den
väcker... *Bokmärker* :)
2007-01-13

  Zabina
det är så sant.
mamma är bäst <3
2007-01-03

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Åh såå fint :)
2007-01-02

  TiVa
*saknar mamma*
2006-12-29
  > Nästa text
< Föregående

eva m h