Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögner kan töa

Snön är som en lögn,
en stor vit lögn,
kommer bara mer och mer,
kan aldrig ta slut.

Men värmen från vänskap kan få den att försvinna,
värmen från en vän kan få den att töa.




Övriga genrer av Klick_
Läst 317 gånger
Publicerad 2006-09-10 16:12



Bookmark and Share


    eva m h
Den som gömts i snö kommer upp i tö! Och det är du!
2006-11-10

  KonstigaKatter
A men kära du! Du är uppfinningsrik!
2006-09-18

  Emilia Berg
Så sant så! tur att man ar vänner.
2006-09-11

  Freya
Jättebra!!
Snö är Blää,
okej, lite kul kan det väl vara

men jag blev glad,
av den här.

"Men värmen från vänskap kan få den att försvinna,
värmen från en vän kan få den att töa. "

är såna glada rader. : )

Braao text!

/Freya

- <3 -
2006-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Klick_