Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just mig

Regndroppen träffar mitt öga,
den kunde ha träffat precis
varsomhelst på hela gården,

Men den träffade mig.




Övriga genrer av Klick_
Läst 308 gånger
Publicerad 2006-09-10 16:18



Bookmark and Share


  Emilia Berg
Det är precis så man kan känna ibland, när man blir prickad av någonting.
2006-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Klick_