Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SYSTRA MI


DINA VERBALA TACKLINGAR SKÄR SOM KNIVAR I DERAS RUNDA SMÅ ÖGON.

DU LEMLÄSTAR DERAS SMÅ SKÄRA LIV MED DINA FULA ORD SOM DU PENETRERAR IN I DERAS HUVUDEN MED ILSKA OCH HAT.

DU SKRATTAR OCH HÅNAR.
SPOTTAR OCH FRÄSER.

DU VRIDER OCH FORMAR.
SLAKTAR OCH SKÄNDAR.

BARNEN DINA HAR STÖRRE ÖRON ÄN DU TROR.
HÖR SANNINGEN FRÅN DIN BROR.




Övriga genrer av Androgyna tankar
Läst 285 gånger
Publicerad 2004-11-15 01:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androgyna tankar
Androgyna tankar