Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hemligheten 2


Din största hemlighet värker i mig
jag borde vara stolt
jag är den du litar på
men det gör ont
det svider

jag vill ha dig för mig själv
kommer att ge dig allt
bara du är min för all tid




Övriga genrer av Androgyna tankar
Läst 630 gånger
Publicerad 2005-05-24 03:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androgyna tankar
Androgyna tankar