Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ångest , ärlighet och förstående


Nattlig religon

Ett skimmer
En pil av liv som sakta tränger sig in i mitt jag.
Livsglädje ,energi och kärlek tar sakta fart inifrån.
Den slår rot och tar form, fullt av liv och värme sipprar ut, ett skratt , en flört en överdriven gest, ett ord som slinter , halkar och vurpar för att lägga sig och tystna i ekon av skratt.
Två små svaga ben som staplandes nästan kroknades förs mot halmen.
Sängen värmer välkomnar och omsluter.
Det är då jag krampaktigt ber till gud.




Fri vers av Androgyna tankar
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-04 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androgyna tankar
Androgyna tankar