Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är kallt å jävligt!!!


Frihetskännslan i mörkret


Jag fryser!

Tittar djupt ner i en kolsvart kaffevåg!

Det ryker från koppen så behagligt

Nej ,,

Fan ,,

Filten glider ner från min högra axel

Den kalla draken som cirkulerar runt min kroppsliga fästning biter mig i axeln

jag blockerar snabbt med att dra upp filten

jag huttrar

lyfter kaffekoppen

låter zoegasdrogen fukta mina läppar

jag brännde mig lätt men sucktar efter energi så jag fortsätter att frödas av smaksensationen

Dags att bryta lugnet

jobbet väntar

sakta drar jag av mitt skydd mot kylan

det blir kallt
jag huttrar igen

ä vad fan jag e sjuk

häller upp nytt och somnar om !




Fri vers av Androgyna tankar
Läst 595 gånger
Publicerad 2005-11-17 10:35



Bookmark and Share


  flyktsoda
haha. jag känner igen det här... allt för väl.
2008-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Androgyna tankar
Androgyna tankar