Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag ger dig liv


Jag är allt

Mörker kan var kärlek för några få
Jag är den motsatta, jag ger dig liv
Min närvaro ger dig tro
Mitt alter ego ger dig positivitet till att leva
Man kan tro jag är en egoist
Men jag är ditt liv .

Utan mig vore du inget
Om just jag inte fanns skulle du inte finnas
Du kan tänka elaka tankar om mig , jag vet att du har svurit över mig
Jag tror till och med att jag vet när .

Jag är din stora dröm
Du önskar du har mig hos dig man som kvinna
Min värme är det enda du söker och jag skulle kunna ge dig den men ibland
Kan jag ej ge dig den , tuff luck

Men om jag inte funnits här för dig så skulle du inte ens förstå.
Nej jag är inte egoist
Nej jag är inte en förtrollad saga
Men vet du , jag behövs och jag vet att jag är bra
För jag är solen




Fri vers (Fri form) av Androgyna tankar
Läst 100 gånger
Publicerad 2021-08-19 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androgyna tankar
Androgyna tankar