Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

då och nu

Kalla på vår herre

kommer han ner,

ge han en lavett från mig

Jag e otroligt trött på hans envishet

Kommer vår herre på besök
visa honom vägen till mig
för han kan den inte själv

det var då

Jag har en vän,
Men det är inte han
En vän som vill mig väl
Men inte han

det var då

Gud, Jag stämmer dig ,
Du lurar mig när du inte finns
här för mig
min tro är min och ingen annans
jag har ingen tro
du finns helt enkelt inte
den är glömd

men det var då

Jag har en Vän
kalla på vår herre
hittar han hit så skall jag ge honom en kram
för nu vet jag att han har hittat mig efter lång tid
jag är lycklig
jag är kär

Nu står jag och min vän här
tillsammans
kära

Om jag höjer huvudet från marken en gång
då ser jag att min herre han står nära

Och detta är nu.




Övriga genrer av Androgyna tankar
Läst 492 gånger
Publicerad 2006-09-23 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androgyna tankar
Androgyna tankar