Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar dig ändå!

...................
Trasig själ

Härjat ansikte

sprucken från topp till tå.

Gråt inte mer dem tårar som svider

Du tömmer dig allt för fort

du är fortfarande ung.

Sönder riven livsglöd med trasig vilja

är schemat livet följer.

Om jag ber dig att stanna hos mig

skrattar du då åt mig med dina falska läppar?

Efter vi mött våra kroppar i en magisk dans

gråter du då med dina vackra ögon?

Varför andvänder du dina verbala tacklingar på en som redan har en brusten själ?

Du skriker efter kärlek men ändå så kväver du min

Du rånade och skändade min kropp

lämnade mig åt min ångest

men jag älskar dig ändå...........




Fri vers av Androgyna tankar
Läst 846 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-06-18 03:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androgyna tankar
Androgyna tankar