Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslan är dystert jobbig,, vet inte om jag klarar mer!


Älska dig på riktigt


Om ändå inte allt hade varit så hopplöst svårt

om jag ändå kunde skratta och le

åt alla bekymmer som omger mig kanske

ta det med en klack spark och fnysa åt allt som skaver

Om du bara kunde se hur jag lider av din kärlek

Det gör ont

Fruktansvärt smärtsamt

att ha dig men ändå vara så dystert ensam

Jag vill le igen

Vara glad och skratta

Men istället befinner jag mig i ett tomrum

Som om jag vore innuti ett ägg

Med väggar av taggtråd och el

Jag vågar inte röra mig

kanske inte vill

vad är det jag vill

Blir ofta lockad ditt för att ta på väggen

men vad händer

med dig

med mig

med mitt liv

jag fortsätter vara i mitt ägg

och jag hittar inte ut

Om ändå inte allt hade varit så hopplöst svårt

om jag ändå kunde skratta och le

Då kanske jag hade kunnat älska dig på riktigt...




Fri vers av Androgyna tankar
Läst 828 gånger
Publicerad 2005-06-13 00:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin. Mycket fin.
2010-05-03

    Ahhava
Känner absolut igen mig. Din metafor är oerhört målande.Det finns inget värre än att känna sig ensam när man är två...
2005-07-26

  Jojo
Blir starkt berörd av din dikt. Att känna sig ensam tillsammans med någon är svårt. Gillar din bild av att vara inuti ett "ägg med väggar av taggtråd och el". Känns igen....
2005-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Androgyna tankar
Androgyna tankar