Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hej panik. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra när jag möter henne.


Daniel, jag är varken Rachel Green eller Carrie Bradshaw.

Daniel, jag såg din tjej med det lockiga håret på stan idag. Och jag blev mer
stel och spänd
än Jocke i 747.
För hon gick emot mig och jag visste inte om jag skulle hälsa eller om jag skulle låtsas att jag inte såg henne.

Hade jag varit huvudpersonen i någon amerikansk serie så hade jag bara gått förbi och kollat så där
iskallt
på henne, du vet sådär så hennes självförtroende blir
lägre än Glocalnet.

Eller så hade jag sagt någon
elak men fyndig replik,
gått därifrån och vetat att hon bara stod med sina
Max Factor(Max Fucktor)-tunga ögonfransar
och blinkat förvånat.

Men nu är det ju så, Daniel, att jag inte är någon
Rachel Green eller Carrie Bradshaw.
Så jag gjorde inget av det där.

Istället sprang jag in på Konsum fort som satan,
köpte en kaffe ur sån där pappmugg med lock
för att i alla fall se lite amerikansk ut, och tänkte att
nästa gång, då jävlar.

Sen gick jag hem och tittade på Friends.




Övriga genrer av Hjärter Dam
Läst 575 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-09-10 19:12



Bookmark and Share


  Jolly Roger
Du skrev denna för jävligt länge sen och sett är en jävligt sen kommentar men jag gillar ditt sätt att skriva ( Minst sagt har läst igenomallt du har skrivit nue ^*)Jättebra dikt speciellt det där med max fucktor var riktigt fyndigt ^*
2007-06-20

  Freya
Wow
du har fantasi! ! ! ! ! !
och det är roligt skrivet,
men ändå finns det allvar i den
jag känner igen mig
på en del saker
speciellt slutet

du har fångat verkligheten
och jag måste bokmärka,
så jag kan läsa igen


.
2006-10-01

  Jewel_x
Aaaa, såå charmig helt enkelt!
Super bra!
2006-09-22

    Camillaa
WOW, vilken styrka vilken energi :)
/ C *
2006-09-10

  Vitsippa
Dina texter är alltid lika bra :) Man sitter spänd hela vägen till slutet...med andan i halsen.....

:D
2006-09-10

  anneluca
Vilken energi du har i dina texter!
Det är något speciellt här *plirar finurligt*.....
Tycker MYCKET om ditt sätt att skriva. Bra-bra-bra!
2006-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Hjärter Dam