Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dead

moments of enjoy is dead..
my hapiness is dead..
my leged is dead..
my hope is dead..
i am dead




Fri vers av heavymetalunge
Läst 291 gånger
Publicerad 2006-09-10 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

heavymetalunge
heavymetalunge