Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taste me

Come here and taste my fear...

Come here honey and enjoy my rage




Fri vers av heavymetalunge
Läst 487 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-17 11:05



Bookmark and Share


    HAtty
fyfan ! visst ja kommer ! :P
2008-04-22
  > Nästa text
< Föregående

heavymetalunge
heavymetalunge