Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men jag antar att jag får skylla mig själv..

dom utnyttjar mig alltid för sina egna sexuella behov..
jag är så trött på de,..

men jag antar att jag får skylla mig själv..




Fri vers av heavymetalunge
Läst 495 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-18 23:17



Bookmark and Share


  Taggen
inte en jävla chans......
2008-10-18

  Larz Gustafsson VIP
Det är inte så lätt.
Jag märker på min son att det är tuffare att vara ung i dag än när jag var det.
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

heavymetalunge
heavymetalunge