Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Im back in rage

IM FUCKING BACK!!!

And stronger than ever...
I have been walking alone, paralysed and frosen..
Hated and hunted...
for so long..

But now...you motherfuckers i will be your own little satan and eat you fucking meat on your fucking body...

Now...you are NOTHING to me!!!!




Fri vers av heavymetalunge
Läst 479 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-10 19:02



Bookmark and Share


    Sundance Kid
åh så sött
2008-03-10

    Nicklas VIP
Aggressivt!

hehe, bra att du är stark och att du tror på dig själv!

och inte för att vara petig, utan bara tipsa, så stavas: \"meet\" (möte) - \"meat\" (kött)

och i slutet, \"your\" ska vara \"you\'re\" =)

Bra skrivet i vilket fall som helst!
2008-03-10

  isidore
Bra döda på
2008-03-10
  > Nästa text
< Föregående

heavymetalunge
heavymetalunge