Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mormor<3

Om du bara visste hur mycket jag älskar dig mormor!

Du har ALLTID varit där för mig hur hårt vidarna än har piskat mot oss..
Du vet alltid hur de känns när jag förklarar för du har gått igenom samma helvete.
Jag är för chockad för att fatta vad som har hänt och jag hoppas allt blir bra, men du får bara inte lämmna mig ensam i denhär onda världen!
Jag vet att du lider just nu och jag förbannar mig själv över att jag inte inte kan vara hos dig 24 timmar om dyngnet!
Jag älskar dig så de gör ont i hjärtat.
Du känner mig betträ än vad jag känner mig själv.
Du är alltid glad och tänker på andra före dig själv vilket är en bra egenskap.
Om bara alla kunde va som du, va världen skulle se bra ut då!
Jag vill bli som dig mormor!
Men de finns bara en du, mormor, och du får inte lämmna mig..
För om du dör, dör jag!



Jag älskar dig mormor




Fri vers av heavymetalunge
Läst 602 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-19 20:37



Bookmark and Share


  Taggen
väldigt bra skrivet.. jag saknar dig. jag har dragit från stället som jag bor på. för dom e sjuka i huvudet.
2007-11-14

    eva m h
Fin kärleksförklaring till mormor!
2007-09-19

    Issand. VIP
ja ! himlans fin
2007-09-19
  > Nästa text
< Föregående

heavymetalunge
heavymetalunge