Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur livet.

Två syskon-tjejer är på affären

med mormor och provar klänningar.

Den stora tjejen hittar en storlek som passar henne.

 Då säger lilltjejen:"Då tar jag tar lill-leken."




Övriga genrer av Annmargreta
Läst 345 gånger
Publicerad 2006-09-10 21:29



Bookmark and Share


  vildvin
hihi, vilken fin....
2006-09-11

  Daniel_78 VIP
:-) fint
2006-09-11

  Madjori
*skrattar*...Åh, sån kul dikt, man blir ju glad av den...
Bravo!!!
2006-09-10

    Cajsa
Mysig
2006-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta