Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

visst gör det ont

 

 

Visst gör det ont

När hösten faller

och bleknar bort

med november regnet.

Ja visst känns det,

när skymningen faller

drar ner oss i ett djup

 

 

Och visst är det tungt

när mörkret tar över

konturerna av en kärlek.

Ja visst gör det ont,

när kylan tränger in

skulpterar oss i is

 

 

smälter sedan bort med vår

 

 

 

 




Fri vers av narcoleptic
Läst 544 gånger
Publicerad 2006-09-10 22:11



Bookmark and Share


  john ekström
Jag vädjar, kom tillbaka till poeter, jag har blivit kräsen och du är nog en av få som kan tillfredställa mitt sinne=)
apfin dikt.
2009-07-27
  > Nästa text
< Föregående

narcoleptic

Mina favoriter
Fast det redan hänt..