Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästan naken

Det ligger byxor på golvet
och balkongdörren står öppen
teven piper
och det är sent
det luktar nyrökt tobak
i våran lägenhet
även om jag inte får röka inne
och jag har lovat
att inte göra det
men jag har faktiskt diskat
flera gånger
och jag har bokat en tvättid

Det ligger byxor på golvet
och står en tallrik på bordet
vägen låter
och det är sent
det luktar cigaretter
och bensinavgaser
även om det borde lukta blommor
och nytvättad tvätt
jag borde laga allt
som jag har tagit sönder
flera gånger





Fri vers av Olof Dahlin
Läst 501 gånger
Publicerad 2006-09-11 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olof Dahlin
Olof Dahlin