Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
konsten att ta betalt. var är din själ. disktrasor behöver inte lukta illa. rutten är världen säger dom. 11 september och det kliar lite. vem vill kramas?


100 på 5 timmar

Du har klickat på en felaktig länk.

du har gjort det igen

Du har klickat på en felaktig länk.


vad SA du?

bara för att det rinner på som solen och solaris solaris

duett eller moll

vardagsproblemen \"hopar sig\"
hoppar omkring i soffan

oprah oprah oprah
go ricky go ricky vem ricky go ricky vem vem vem
den där \"LILLA\" inbitna känslan och folköl

förstå nu. eller lägg locket på
längtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

åreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet runt

åker runt runt runt. tallrikar i luften. balanserar på ett hopp

Du har klickat på en felaktig länk.

du har gjort det igen

Du har klickat på en felaktig länk.

hopp
hopp
hopp
hopp

vem vill kramas

inget kvar alla kvar ingen kvar bakom kvar
allla kvar ingen kvar du tar

take anything you want

100 på Fem Timmar? säger:
?
happy artist säger:
?
happy artist säger:
ett frågetecken
happy artist säger:
vem är heino egentligen ?
happy artist säger:
är han som du och jag+


vem vill ?

kramas,

aha natten ligger klar. sommaren i stort sett över

beställ in en stor stark till så är du snälll

fråga någon annan. naken
nekas naken frukost. jaha

ok ok har inget vettigt att säga idag
önskar nästan jag hade det.

tankarna flyger som flygplan den 11e september

Du har klickat på en felaktig länk.

du har gjort det igen

Du har klickat på en felaktig länk.





Fri vers av stockhausen
Läst 417 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-11 13:47



Bookmark and Share


    C/O
På den 11e september ska vi inte kramas, vi ska återigen fira att vi fortfarande ingenting vet...
Bra text!
2006-09-12

  marianela
Aj, vad synd! Den här var bra, skönt flyt : )
2006-09-11
  > Nästa text
< Föregående

stockhausen