Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glasblåsaren

 

 

du kapslar in mig

träder samman

smälter ihop tillsammans

 

stöter bort det otäcka

drar in mig i ditt djup

 

blåser mig i glas

bränner mig med en blick

kyler ner mig med din hud

 




Fri vers av narcoleptic
Läst 581 gånger
Publicerad 2006-09-11 16:53



Bookmark and Share


  john ekström
fin liknelse, gillar det verkligen, verkligen mkt, det finaste sättet att skriva en dikt är genom liknelser.
2006-10-12

  MuninWolflady
Suveränt! Förmedlar verkligen en djup och faktiskt trygg känsla! Underbar!
2006-09-12

  poeten
Mycket fint! Bra bild!
2006-09-11
  > Nästa text
< Föregående

narcoleptic

Mina favoriter
Fast det redan hänt..