Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halsbandet


Konstigt nog så märker jag inget

Nej ingenting alls

Inte förrän jag ser vad som inte hänger kring min hals


Halsbandet

Det finaste som fanns

Finns inte längre

Inte någonstans


Det ända som betydde något

Finns inte mer

Det ända som betydde något

Sjunker djupare och djupare ner




Fri vers av Lollovisa
Läst 280 gånger
Publicerad 2006-09-11 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollovisa
Lollovisa