Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarnatt


Stjärnorna tysta

stilla är sommarnatten

syrsorna spelar




Bunden vers (Haiku) av Svante
Läst 745 gånger
Publicerad 2006-09-11 21:02



Bookmark and Share


  fågel grå
Så stilla.
2008-08-05

    Andersx
lite småmysig haiku....
2006-09-23

  Markattan
Välmålat och välljudande. En haiku i min smak.
2006-09-12

    Hemsken
Vackert det där!
2006-09-11

  Jessica Ebbesson
Det ljuder av sommar i din haiku..en orkester av syrsor, stjärnor och natten avnjuter.
2006-09-11

  Cris
Jag tycker denna var fin..
jag riktigt hör stjärnornas
tystnad deras ihopknipta munnar
lyssnades till syrsorna...
som ger ett härligt spel
2006-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Svante
Svante