Tragedin 11 september 2001." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tragedin 11 september 2001.


Varför bygger man så höga hus?

Ett av mina barn

en femårig flicka,

 på förskolan där jag arbetar 

sade morgonen

efter att flygplanen

kört in i höghusen.

Fröken:" Varför bygger dom så höga hus?"

                       

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Annmargreta
Läst 381 gånger
Publicerad 2006-09-11 21:41



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Annmargareta!

Ja, vad svarar man på barnens bästa frågor, de frågor man själv inte tänkt ut? Eller kanske förträngt? Hälsar Fredrik
2006-09-25

    Cello
å, ja vad vi har att lära oss
av dessa absolut oskyldiga
små tänkarna -
de tillhörde ett himmelrike
utan oss /TopP
2006-09-13

  Jamal Jazgi
för att visa makten
fin text
2006-09-12

  vildvin
ja, varför... man undrar...
2006-09-11

  Anders P VIP
en mycket relevant fråga.
2006-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta