Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade lillebror..

Att jag inte fattade
jag såg ju hur dåligt du mådde
Varför sa jag såna saker till dej
fast jag inte menade det
Du vet ju hur jag blir när jag blir arg
Älskad lillebror, varför?
Hur blev det så?
Du har skrikit tyst på hjälp hur länge som helst
men ändå avvisat mina kramar
Älskade lillebror, gör aldrig om det där!
Var det planerat eller bara blev det så? Snälla, jag måste få veta!
Jag vet ju hur du alltid strular till det
men under den tuffa fasaden ser jag din osäkerhet
Vi gör allt för att du ska må bra
Det måste du förstå
Älskade lillebror...




Övriga genrer av Claudia_vampire
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-11 23:49



Bookmark and Share


    Mr.painter
Mycket bra
2006-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Claudia_vampire
Claudia_vampire