Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lyssnar inte....


Va.... jag hör inte
Säger du något
Hmmm det piper, tjuter, något låter- men vad
Jag hör det inte
Jag orkar inte lyssna för inget du säger har en mening eller något innehåll
En massa oväsen som jag ändå inte är ett dugg intresserad av
Inget jag tänker eller orkar bry mig om
Låt mig vara
Lämna mig ifred
Släpp mitt liv




Fri vers av BoingBoing
Läst 221 gånger
Publicerad 2006-09-12 04:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoingBoing