Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och jag antar att detsamma gäller även tvärt om...


Att fånga en kvinnas hjärta

 

Vad är det vissa män gör rätt och andra gör fel? Hur kommer det sig att någon som varit så attraktiv plötsligt kan bli så frånstötande? Det är frågor jag funderat över ett tag och nu är det dags att formulera dessa luddiga känslor som virvlar runt i mitt inre. Detta är bara en del av sanningen om hur man fångar en kvinnas hjärta, inte hela sanningen men en bra bit på väg.

För att fånga en kvinnas hjärta måste du få henne att känna sig värdefull. Hon måste få känna att för dig är hon den vackraste. Du måste visa att du vill ha henne för den hon är.

Den man (om vi nu pratar om heterosexuallitet vill säga) som visar intresse för en kvinna och som till synes verkar besitta de uppenbara egenskaper som hon själv söker efter väcker alltid ett visst intresse hos kvinnan. Men den man som sedan ber kvinnan att ändra på sig när det gäller områden han ännu inte utforskat är ute på hal is. Om mannen i det läget inte ser upp kan han mycket väl dratta i närmaste vak. För börjar mannen, hur attraktiv han än må vara i kvinnans ögon, vilja göra om henne verkar han efter detta klumpiga felsteg vara allt annat än attraktiv, snarare motbjudande för henne.

Om mannen tillsammans med kvinnan utforskar hennes alla sidor och finner områden där han önskade en förändring för bådas välmående eller njutning bör de ta en diskussion om detta. Tillsammans kan de vidta åtgärder för att livet och leken i samlivet ska bli roligare, för att testa nya spännande saker tillsammans som en kul grej. Det är viktigt att hon vill och att det inte upplevs som något krav från mannens sida. För det viktiga i det läget är att hon ändå känner att hon i den andres ögon är det vackraste och mest värdefulla och att hon känner sig älskad för den hon är.

Att fånga en kvinnas hjärta handlar om respekt och att visa att hon betyder mycket för dig. Du måste visa att du vill ha henne för den hon är och inte för något som hon skulle kunna bli. Det är först när du själv känner dig älskad för den du är som du kan vara avslappnad nog för att kunna bli lycklig. För vem blir lycklig av att låtsas vara någon annan, en annan människas dröm?

 




Övriga genrer av Anna H
Läst 1454 gånger
Publicerad 2006-09-18 07:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H