Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till ett litet flickebarn, någonstans därute, vem som helst och var som helst!


Tjena Tjejen


Hur har du det?
Jag ser dig bara så att du vet
Jag vet att du går i skuggorna
och väntar på det där

Bekräftelsen som aldrig kommer
som gör så ont vid varje förnekelse
av din person
Jag vill smeka din kind, men du ryggar

Ja, just dig menar jag
Jag känner att du vill gömma dig i
en famn som aldrig stöter bort
utan som bara omsluter dig precis som du är

Du saknar någon men du är inte min
Det är vad världen tror i dessa tider
Men du är min likaväl som jag är din
Din rättighet är för mig att bjuda dig på

Du, lilla tjej, så gammal du är
sluta söka, sluta gråta efter det du aldrig
kan få och ta för dig istället av det du
har framför dig

Sitt hos mig ett tag
låt mig få visa att du äger själv
det du saknar
Låt mig få älska dig, låna dig
ett litet litet ögonblick

Världen tillhör dig och du är min framtid
Glöm aldrig det
Vad som än händer därute




Övriga genrer av MuninWolflady
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-12 13:47



Bookmark and Share


  Jamal Jazgi
vacker
2006-09-13

    Mr.painter
Balooo va fint
2006-09-12

  Gunwale VIP
Strålande! Det flyter omkring sådan här omtanke, kärlek, i luften ibland...men man vet inte om det är inbillat eller...
2006-09-12

  prinscess VIP
den här var vacker
och trösterik
jättebra
gjort av dig
2006-09-12
  > Nästa text
< Föregående

MuninWolflady
MuninWolflady