Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kännslan av sissta sekunden

Jag frågade om jag fick låna hennes snöre..
Vi satt i bilen och hon frågade vad jag skulle göra med det..
jag svarade inte..
jag tog de bara ur handen på henne
jag förde den mot min hals när jag såg att både peronalen och hon tittade ut mot vägen
jag drog åt så hårt jag kunde
Hon tittade bakåt och skrek
jag vägrade släppa taget
personalen fick vrida ur de ur mina händer
jag kännde ilskan krypa genom min kropp..
men ändå kännde jag hur skönt de va att känna att dehär är kanske dom sissta sekunderna i mitt liv




Fri vers av heavymetalunge
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-12 19:46



Bookmark and Share


  Taggen
du måste lova mig att aldrig göra så igen för du ärdet ända som gör mitt liv värt att leva..
2007-12-25

  Taggen
jag kommer ihåg det. det va så jävla läskigt...
2007-12-25

  Ezo
så du dofta på döden..... lekte med gabriel och kom :)
2006-09-17

  Mattias Andersson
Jävligt stark och intensiv och framför allt sorglig.
2006-09-16

  volatile
åh älskade lilla unge... jag önskar jag kunde finnas där för dig varje sekund och vakta dig så du inte gör dig själv så illa..
2006-09-12
  > Nästa text
< Föregående

heavymetalunge
heavymetalunge