Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu

 

 

Tyst säg ingenting

Som du visste allt 

 
Kom bara hit

Tassande
som en vildkatt

 om natten 

och håll om mig

som vi aldrig

skulle skiljas igen 

 




Fri vers av Neal
Läst 338 gånger
Publicerad 2006-09-12 21:42



Bookmark and Share


    Erika H
omslutande
en evighetskram
vackert
erika
2006-09-17

  Propella
Nu blev jag tokförälskad i dina ord!
2006-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal