Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärnsläpp av platta magar

Hjärnsläpp av mej själv är illa
Tur det har slutat
Men undrande av vad är det så
Ok ja köper det
Ser stenar ligga platt
Tvättbräda på magen alla ska ha
Platt ska det vara stenar i all ära
Ingen där ute som bryr sej
Men ja vet att inget är som det ser ut till
Till allt ja inte vill veta
Skynda inte
Backa fram
Spring uppåt
Titta på himmlen o önska
För alltid kan man önska
Men för alltid inget händer
Nä hä ja går då en runda på mina händer
Solar då fötterna en tur i skenet av gatulampan
Förvirrad av för mycket blod i hjärnan
Knävecken tuppar av
Äter en snickers
Dalar långsamt ner till stenarna
O ligger platt
Tack o hej o säg
Gonatt




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 401 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2006-09-12 23:52



Bookmark and Share


  Sjörövarbabe
Coolt skrivet :) Snyggt flyt och innehåll som känns viktigt.
2006-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter