Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musk och snusk


Återvunnen

Återfunnen

Musk och snusk

Tandbrott värre än villa inbrott
Ler o dansar en möhippedans
Skakar tassen vilar örat på en sliten kudde
Matta som täcke under ett träbord

Hoppar på näsan genom dagen
Skakar tassen ler o kelar
En munk i gömd skunk

En ensam hund
På härbärge




Fri vers av Mr.painter
Läst 810 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-07-11 10:54



Bookmark and Share


  Emilia Berg
Den här gillar jag shit vad vad bra du skriver nuförtiden.
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter