Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köp mej en säck



Köp mej en säck
Låt askan falla
I regnets kaskad

Köp mej ett vattenfall
Låt elden brinna
I tankens liv

Köp mej en obruten sanning
Med bäst före datum
In fryst från livet
Sanning i paket




Fri vers av Mr.painter
Läst 739 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-10 09:26



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Jag drömde en natt att jag fick en konstnärssjäl i ett stort och avlångt paket. Den här gillar jag för den är så fyndig.
2008-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter