Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ilskan ler sitt vackraste stämband




Krock rakt fram kör så det rycker
Släng dej i rabatten
Onanera på grannens sten och skit ner en telefonstolpe

Låt agnarna gro o musiken ljuda
Genom helvetet jag gått
Förlora smaken

Levandes torr
Strupar slås
Gamar äter på ditt döda kött

Ilskan ler sitt vackraste stämband
Kastar vin i svullet öra
Krock rakt fram
Känn smärtan långsamt stigande

Kryper till lugnets grav
Hoppar ett steg neråt
Hål i helvetet
Kan det bli bättre
Känn din smärta
Skinn som solen
Och brinn förevigt

Jag faller inte för dej
Fattar du
Faller inte för dej

Krock rakt fram
Kör så det rycker
Kastar dej
I hålet
Stampar på dina ord
Skriker i falsett
Levande begravd aldrig sedd
Fet skumbanan








Fri vers av Mr.painter
Läst 873 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-07-12 21:56



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Men skumbananer är ju goda så slutet gott allting gott eller...
2009-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter