Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer smak i lågor



Låt blommor falla likt sanningens lögn
Från virkat garn

Låt solen tala för främmande själar
Mer smak i lågor

Flyende broar
Lyfter vingar
Likt åror över hav




Fri vers av Mr.painter
Läst 692 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-07-08 11:56



Bookmark and Share


  mayhem and order
Meh hallå mannen, det här var inte helt likt vad som brukar komma från dej,oavsett sanslöst välskrivet, suggestivt nästan och riktigt riktigt bra!
2008-07-08

  Il poeta della luna
En riktigt härlig text!
Jag fastnar för dina ord val,
och rytmen man tvingas in i!
Duktigt poetat!

Patrik [läs gärna någon av mina senaste texter]
2008-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter