Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hans namn



dunkla kvällar som den här
med kvardröjande sommarvärme ur stenarna
och jordlukt från de skördade åkrarna
väcker oron

halvmåne med naggad kant
flytande i diset
ovanför ett landskap av blandat svart

en sådana kväll
drev min unga längtan vild
vi kysstes i det grå gräset vid stenhuset
lekte kärlek och övade oss i
avskeden

de kommande

jordens dofter påminner mig
att längesen fallit i glömskan
hans namn
mopedpojken med de kalla fingrarna
och kyssivern






Fri vers av Måna N. Berger
Läst 955 gånger
Publicerad 2006-09-13 00:21



Bookmark and Share


  Smultris
Du skriver på ett sätt som tilltalar mig otroligt..
Känner igen dina ord som mina tankar, eller tvärtom..

Tilltalande.
2006-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger